Saturday, June 20, 2009

Order From Johor

Mula2 terkejut jugak saya dapat order dari Kak Faizah sebab dia dok Johor. Ingatkan dia tersilap..rupa2 nya tak...dia nak wat surprise untuk family dia kat Keningau ni....Kak Faizah telah order Karipap Frozen sebanyak 100biji dan Nasi Ayam untuk 15 orang. Dah siap2 sumer kami pon hantar ke rumah family dia not very far from my house. Rupa2 nya Kak Faizah ni anak cikgu Fauzi....super super senior cikgu kat Keningau ni....alah...kami memang dok pegi sokmo la rumah cikgu Fauzi nih sebab Cikgu Fauzi and his family memang suka sangat menjamu2 makan.....dalam setahun mesti 3,4 kali jugak la kami di jemput.

Masa mula2 hantar nasi ayam tu...my husband kata semua orang macam terpinga2 and heran...kenapa la pulak...so baru la my husband bukak cerita....ni hadiah dari orang Johor,baik sungguh Kak Faizah..sanggup order dari Johor nun untuk wat surpirse kat family...untuk Kak Faizah...terima kasih sebab sudi order dan percaya dengan saya. Lepas2 ni leh la order selalu..! Hehehe...






note: sori la..gambar tak berapa cantik, sbb amik pom masa dah nak angkat wat masuk keta...hehehe gambar karipap pon tak sempat snap.

No comments: