Wednesday, June 12, 2013

More Cakes !

Cuti sekolah baru2 ni memang saya tak dapat ke mana2, order penuh, suami pon sibuk bertugas. Kesian dengan anak2 sebab Mak dan Ayah dua2 sibuk...tu pon nasib baik Mak kerja kat rumah jer ...hehehe


OK , mari kita tengok2 gambar kek2 lagi....kalau ada sapa2 yang nak tempah kek dengan saya jangan segan, jangan malu2....contact saya ya ! 014-5691618  Call/SMS/ Whatsapps







Monday, June 10, 2013

Wedding Cake & 3D cakes

Salam semua ! Lama tak update kan ? Bahaya juga tak update blog ni nanti orang ingat saya sudah tidak aktif buat kek....well, saya masih lagi aktif buat kek setiap hari...hehehe, cuma kadang2 tu macam tak terupdate pulak blog ni. dok update page gi Facebook je....

Ok lah, mari kita tengok gambar2 kek yang saya buat baru2 ni yer .....






Sunday, April 21, 2013

It's been a while.....

Alahai, lama sungguh tak update blog ni kan ? Jangan pula ada yang ingat saya dah stop buat kek, Hehehe. Saya masih lagi aktif buat kek, masih lagi aktif amek order cuma jarang upload gambar kat blog ataupon Facebook.

So ni sementara rajin and ada masa ni elok la saya upload gambar kek sekeping dua...hehehe...


1) Order from Azlin, Red Velvet Cake 1kg








2) Ni pula order from my regular customer, Eda untuk birthday anak dia.... White Choc Cake 1.5kg






3) Ini pula order dari Liana of Hospital Keningau, Liana ni memang peminat No.1 Shinhwa....tak tahu la kek ni untuk siapa, sebab kalau untuk Shinhwa jenuh juga sebab jauh nun di Korea Selatan, hehehe..... Fondant Choc Moist Cake.