Wednesday, June 17, 2009

Kelas Cream Puff & Eclaires

My first cream puff and eclaires class telah berjalan dengan lancar. A friend of mine, Kak ton yang attend kelas ni. Mula2 aku plan nak wat petang but since Kak Ton ada hal la pulak ...so kelas di awalkan pada waktu pagi......Kak Ton siap bawak camcorder lagik taw..hehehe....



Kak Ton in action








Jadi kepada sesiapa yg minat nak belajar macam mana nak buat cream puff dan eclaires, jangan segan2 give me a call!

2 comments:

mummyseri said...

kak janna..
kalo seri dok dekat ngan akak da lama g beguru..ni men pndai2 wat snirik je..tak puasati lagi ni sbb x cantik..hihihhi pada en. azril da sedap la tuh..:)

Aina said...

Alhamdulillah dah berjaya kelas akak ek...kalau dekat sy pom teringin nak attend kelas ni...

moga makin maju di masa2 akan datang

go..go..go...