Tuesday, June 23, 2009

Father's Day

Ini adalah order yang aku dapat untuk Father's Day. First order was from Kak Faizah of Johor (again,TQVM!) . She ordered a chocolate moist cake with freshcream and ganache topping....wah...very rich gitu.....and she also ordered Nasi Goreng and Ayam Goreng Madu utk 20 orang. Terima kasih Kak Faizah....sebab sudi tempah dengan saya.





Second order was from a friend, Jun...my neighbour. Jun kata nak kelainan so she asked for cupcakes to surprise her husband and kids too. Chocolate Moist Cupcakes with a combination of buttercream and ganache topping



Dan ini pulak Cotton Soft Cheese cake special for the family man, my husband. My husband memang suka cheesecake and actually dah lama dia request suh buat this cheesecake....so cheesecake it is. Hope you like it Yang ....






5 comments:

halen said...

hehe..janna pun wat soft cotton cheesecake kek utk father's day serupo la kiter tp alin xde deko2 pun haaaaa. just buat mkn gitu2 jer sebab demam huhuhu

mama Tiara said...

salam. nampak sedap choc ganache tu. Bila lah saya boleh buat ni. Belum pandai lagi buat choc ganache

Aina said...

kak janna meme kretip laaa...moga murah rejeki k...

sushi dah try buat ko?

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

alin : laaa..yeker..mcm berjanji la plok...hehehe

mamatiara: buat coklat ganache senang je mama tiara...rasa nye lagi seang dari uli fondant.... :D

aina: tima kasih Aina..sushi? lom terai lagik ,InsyaAllah akakn ku teria jugak nanti....cuma tak tahu bile jer..hehehe

~ShErA~ said...

mak aiiii...sodapnyer cheesecake tu...meleleh2 air liur ni..

best la...bila la nk pandai buat semua2 ni