Saturday, March 15, 2008

My latest project

This is my latest project and I made it yesterday. I'm trying to improve myself in cake decorating so I guess I have to practice and practice and practice , right? Besides I also want to try my new stand mixer....hehehe.





cake : Steamed Chocolate Cake
Topping : Whipped cream, with chocolate curls and piping jelly.

2 comments:

Ms said...

Ermmm... Mcm menarik jgk ni. Bzday my hubby lg 3 hari ble la nk bikin kek sendiri hehehehe. Tp sy x penah pun buat kek mcmana erkkk??? Kang hancus jer...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ms: boleh jer buat ms...saya dulu pon tak pandai gak, tp sebab minat saya cari gak, cuber buat resepi kek yg simple dulu, mcm butter cake atau pun kek coklat kukus yg ada dalam blog saya nie, kek coklat kukus tak perlu pakai mixer dan oven...bahan2 pon senang jer.utk topping plak boleh cuber topping butterkrim dulu sebab tak remeh sgt membuatnyer. tq.