Tuesday, May 12, 2009

Tempahan dari Che Sah

Ni adalah last minute order from my dear fren ,Che Sah untuk birthday anak dia hari ni. She called me last night at 7 o'clock...and nak amik plak pagi ni kol 7...nasib baik bahan2 sumer memang sentiasa ada cuma whipped cream je la kena beli tambah. So tadi pagi I woke up at 4.30 in the morning dok mendeco cake, hihihih....kek dah siap kukus dah sebelum tido. Deco plak simple jer....janji ada Power Rangers kata nyer... Tengkiu Sah for the order....lenkali leh order lagi.....hehehe.





3 comments:

iena hamdi said...

kak... nak tempah jugak..... hehehhe

halen said...

waaa... sodap la kek tu teacher. nnt bzday sy buat kek sebiji ble ekekeke

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

iena:alah awak ni..tiap kali akak wat kek sebijik, nak tempah,tp tak tempah2 jugak...kuikuikui....

Alin: ha..bila besday awak? bitau kat teacher....ish..pasan betul jadik teacher,hihihi.