Friday, May 29, 2009

Oder lagi

Hari KHamis lepas dapat order dari Cikgu Sanisah....ni kali ke berapa dia order yer......last time dia order kek besday yg gambar power rangers tu.....ni dia nak kek utk sambutan hari guru kat skolah dia......tima kasih Sah..lenkali leh order lagi..... :)





Ni plak order dari customer baru....Kak Ton....utk besday anak dia yg nombor 3....dia request kek yang paling byk orang order ngan aku...so aku wat la Kek Coklat Kukus, topped with whipped cream lah. Pastu..aku hias ngan fondant...baru nak bajar main2 fondant nih...hehehe...pastu dia mintak aku deliver ke tadika anak dia....nasib baik dekat je ngan umah..so aku jalan kaki je hantar.



(note:idea utk deko guna fondant tu, dpt from Tiara Cuppies )




Petang tu Kak ton mesej...

"pny la srnok c yani tgk kek. Cikgu dia tkjut n hairan tgk ada org blh buat kek lain dr eko bakery,sdp kek c.jana,lain X,tempah dgn c.jana la,phntrn pcuma,hehehe,apa pon t.kasih byk hari ni. " -Kak Ton.

Senang hati aku bila tahu customer puas hati dan suka ngan produk aku..alhamdulillah......utk Kak Ton...tima kasih sbb sudi order ngan saya....nanti kabor2 le kat kawan2 yer....hehehe....

5 comments:

ise3339 said...

wah..cantik bangat kek tuh..dh pandai buat fondant yer..bleh la tempah kek utk hantaran pulok nnti:)

Ahlami said...

cop! ami tempoh kek nga kakja doh nati kawin! free of charge deh? ngeh3..kakja, nk cari mano fondant ready made tu eh?

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

tie: hehehe....bulih2...tp fondant ni..comey sajor..makae ,takdop la sedap mano..manih leting!

ami: hahahaha......sabar jelah, bulih2...tp I kena menuntut lagi nih,fondant tu I buat senirik laaa..I google resepi jer....fondant ready made pon ado...mahal skit and status HALAL nyer tu ...err...tak pasti....kecuali la yg dijual oleh muslim homemade bakery laaa....

halen said...

wahhh..bagus2 dh jd tokey kek kt keningau yer. lepas ni ble la buka kedai kek kt keningau plak.. :)

iena hamdi said...

wah.,.. dah makin maju...