Friday, May 15, 2009

Cream Puff lagi....hehehe


Hehehe...sengih dulu lah. Ni plak cream puff untuk di hantar ke Koperasi SMK Bingkor sebanyak 40 biji jer. Err...apa lagi nak tulis yer...? tu jela kot...

4 comments:

|| syazwaniadnan || said...

akk fill the puffs ngan ape?
waahhh sudah lama tidak membuat ini cream puffs.. nakkk

ima said...

kongsilah resepinya...nak cuba buat gak ni...ima suka sgt ngan cream puff...nampak sedap je tu...huhu

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wani:akak biasa bubuh inti kastard la wane, atau pon akak buh whipped krim...jadik la eclaires plok...hehehe

kak Ima: actually saya dah tepek satu resepi under label pastry..tp kak ima punyer pasal, saya tepek lagi kay..!

aina said...

ni yg tak sanggup nak bertandang kat sini...sbb bila tgok gambar terus jadi terliur...alahai..org tak pandai masak mmg rugi la kan