Saturday, October 9, 2010

Latest order

1) Order from Kak Zie utk anaknya Ibrahim...kek white choc 1kg.





2) Order from incik Marzuki utk birthday isteri tercinta.....dia kata buat je kek apa2 pon,heeheh..so saya wat kek White Choc ..cuma saya campo dengan pewarna merah sikit...biar white choc jadi pink2 gitu......






3) Ni pula order from a good friend of mine, CikTon utk anak dia Imtiyaz....kek Blueberry 1/2kg dengan logo Manchester United.






4) Ni pula order from Cikgu Petronella of SK Pekan Tambunan utk anak perempuan tunggal dia yang baru berumur 2 bulan...hehehe...macam2 kan ? Tak kisah la....actually Cikgu Pet juga ada oder sebiji lagi kek Black Forest tapi tak lupa pulak nak ambik gambar......kek di bawah ni ialah Kek Yam...

No comments: