Sunday, February 14, 2010

My first Wedding Cakes

Saya telah di beri kepercayaan oleh Cikgu Joyce of SK St. Francis Xavier untuk wat kek kawin adik dia....2 sets of 3 tier wedding cake, satu set utk malis di pihak pengantin perempuan dan satu set lagi untuk majlis di pihak pengantin lelaki.... Joyce request macam2 flavour untuk kek2 tu sumer.....boleh je nak wat macam2 flavor, tader masalah.



Cakes for the groom side



Cakes for the bride's side.


Kek2 ni sumer tak pakai tiang sebab Joyce dah sewa 3 tier cake stand untuk letak ker ni sumer....so tak payah cucuk tiang....just letak elok2 jer. thankx Joyce for your order, I really2 hope you like the cake.

3 comments:

JC said...

Hai kak Janna, thanks coz sudi jugak ambil tempahan wedding cakes adik saya tempohari ya..All of the guests like it including me...:D Yummy2...nak order lagi cake tempat kak tapi tgu ada yang event dulu la...hehe...anyway thanks again for everything..although sempat sesat lagi time hantar cake tu... :) See u..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

hai joyce..! thanx to you too sbb sudi order ngan saya, I'm really glad that everybody liked it.Ahaa...pasal sesat tu, bukan jauh pon sesat,ekekeke... Next time if nak order jangan segan2 ok..! just give me a call! =)

john said...

this cakes are looks very simple and very nice,,,,and the blue cake is most beautiful and also have attractive look Wedding Cakes