Sunday, February 28, 2010

More..... =)

Ni la antara order2 yg sempat di ambil gambar and di publish kat sini....



1) Repeat order from Stanis, mula2 dia kata nak amek kol 8.30 pagi...alih2 kol 7 dah terpacak depan umah..dah la kek aku tak mekap satu hapa pon lagik.....nasib baik ahkak ni terror....(hahaha..perasan la plak) dari kek yg togel tader apa....kol 7.30 siap kek yg dah siap mekap.....lawa tak? hehehe.....


Blueberry Cake 1/2kg




2) Yang ni tak ingat order dari sapa.....tp adhoc order gak la....call kol2 nak amek kol 6...


Blueberry Cake 1/2kg



3) Order from Ust.Kasmini...ustazah ni ngajar Sophea, dia order melalui Warung Alan...so aku tak tahu la nama dia sapa....fon no.dia sumer..last2 suh Sophea tanya setiap ustazah ngan ngajar dia...ada ke ustazah order kek dengan mak saya....? hehehe.....rupa2 nya, Ust. Kasmini...dia order 2 kek sebenarnyer...sebijik lagi kek yam lupe nak amek gambar.


Chocolate Moist Cake 1kg



3) Repeat order from Suha...kawan my Ayang. Dia juga ada order sebiji Pizza. The next day Suha order lagi 2 biji pizza...tak cukup dia kata...hehehe.


Chocolate Moist Cake 1kg




4) Repeat order from Kak Sharifah for her son...


White Choc Cake 1kg

No comments: