Friday, January 22, 2010

Cartoon Character Deco Class



Kelas ni diminta oleh Kak Bib (again). Kak Bib tingin sangat nak bajar cemaner cara2 nak lukis kartoon or apa2 image di atas kek. So saya pon dengan senang hati ajar la Kak Bib. Mula2 Kak Bib mintak kelas di buat pada hari Sabtu..alih2 kak bib lupa pasal sibuk sangat dok handle majlis kat skolah...huhhuhu..so kelas di tunda pada hari Ahad. Tade hal....sebab aku pon tak sibuk . Senang ajar Kak Bib sebab Kak Bib ni memang dah pandai gak deco2...part lukis2 kartoon pon okay...and kalu Kak Bib prektis lagi misti lagi lawo. Tima kasih Kak Bib sebab sudi join kelas saya.... :)

No comments: