Friday, January 1, 2010

Black Forest, Blueberry and Creampuff Class

Actually minggu lepas lagi wat kelas ni cuma baru sempat nak update hari ni. Kelas kali ni di hadiri oleh Fiza from Taman Rizalman, Keningau ni jugak. Since sebelum cuti sekolah lagi Fiza nak join baking kelas tp asik postpone jer. Alih2 minggu lepas baru la jadik. Fiza request nak belajar wat kek Black Forest, Blueberry dan jugak creampuff. Kelas stat pukul 9pagi dan habis pukul 2 petang. Lama jugak sebab 3 jenis benda nak bajar kan?

To Fiza,tima kasih sebab sudi bajar ngan akak,insyaAllah hujung bulan ni leh bajar wat ciskek plak...heheeh....





1 comment:

AziniMZ said...

bestnya.. kalo sy dok keningau..kompem sy join class kak janna.. minat sgt nk buat bakery..