Friday, August 28, 2009

Lagi order kek

Kek ni di tempah oleh jiran bakang rumah saya...Jun..spesel untuk birthday suami dia....dulu jun penah order cupcakes..kali ni jun request Kek Coklat Kukus with fresh cream topping....jun suh lukis orang lidi je dia kata....hehehe....so...ini lah jadi nya....simple sesangat.....tima kasih Jun..sbb sudi order ngan saya...






Ini pulak kek birthday my eldes doter Sophea...sempena birthday dia yang ke-8. Sophea mintak Kek Durian...pastu nak suh lukis rama2 kat atas kek.....ini lah hasil nya...






Dan sehari sebelum puasa baru2 ni....dapat tempahan from my online fren yg saya kenal dekat satu forum- Yati. Tak penah jumpe pon ngan dia....just sembang2 kat forum and berbalas SMS jer...Yati sangatla peramah...macam dah kenal lama. Yati outstation ke Keningau so dia order sebiji brownies untuk wat balik ke KK....jauhnyer beli brownies kan? Hehehe...apa2 pon tima kasih Yati.....lenkali leh order lagi....


No comments: