Thursday, August 6, 2009

Blueberry Cake



Kek ni ditempah oleh guru kelas Sophea, Cikgu Yeo untuk makan2 dengan cikgu sidang petang di sekolah. Cikgu yeo order kek blueberry. Masa dia order ni my husband masih belom balik dari KL..so bahan2 smer ada cumer blueberry jer yang takda. Nak tolak order tu...rasa macam sayang sebab she's my new customer and this is her first time order cake from me. Mujur la ada my fren who is also my neighbour- Siti, dia la yang tulun belikan. Tima kasih Siti....kalu bukan kerana Siti order ni confirm kak zana terpaksa kensel.

Untuk Cikgu Yeo, tima kasih sebab sudi cuba...kalu sedap bitau la kat kengkawan..kalu tak sedap bitau saya...!

1 comment:

halen said...

waaa mengancam gitu kek blueberry ni tau. nampak suci jer kek tu berwarna putih.. :)