Tuesday, March 22, 2011

My 1st Fondant Cake

Yer..ini la kek fondant pertama saya. Sebelum ni pon memang pernah saya dapat oder untuk buat kek fondant, tapi saya tak konfiden nak amek, almaklum....tak pernah pegi proper class utk fondant (actaully, tak penah pegi mana2 proper class utk baking pon! huhuhu) . Tapi oder kali ni saya tak dapat tolak. Kak Sahima mintak jugak saya buat...suami saya pon bersungguh2 suruh saya amek order ni...untuk mencabar diri saya.....so...ini lah hasilnya.








Ni kira hasil usaha kerja sama saya dan suami......saya topped the cake..somi saya buat ribbon nya.. Masa nak beli perkakas2 utk hias kek ni pon somi saya yang excited. Semua benda dia nak beli...hahaha....mabuk gitu kekdahnya. Tapi saya suka la jugak ngan kek ni....Kak Sahima pon puas hati jugak...terima kasih kepada Kak Sahima sebab bagi peluang ini kepada saya......

So lepas ni kalau ada oder kek fondant lagi....dah konfiden sikit nak terima.....

1 comment:

NIK NOORHAZANUDDIN said...
This comment has been removed by the author.