Friday, September 24, 2010

Wedding Cake

Asal tiba cuti sekolah...musim raya ramai la yang naik pelamin. Saya pon ada jugak terima beberapa order untuk buat wedding cake. Seawal hari raya kedua saya dah kena masuk kerja...heheeh..pasla ada orang nak kek kawin pada hari raya ke-3...nak buat macam mana kan ? Rezeki jangan di tolak.



1) Order from Faradila of SMK Keningau, dia mintak kek 7 tingkat sebenarnya..tp dalam gambar ni sempat amek 4 biji je...hehehe...sebab dia mintak kek coklat moist dan kek black forest..dengan fresh cream..jadi terpaksa la saya buat berperingkat2 sbb peti ais tak muat kan...hehehe....bunga plak Fara mintak letak bunga plastik jer...harap Fara suka dengan kek nya.






2) Order from Beatrice from Bingkor...



4-tiered wedding cake




Beatrice juga mintak buat kek butter and potong kecik as a door gift utk tetamu sebanyak 200kotak.

3 comments:

Ahlami said...

kakja! u make me want to get married skrg juge. hahahaha. comam lotammm kek tuhh

ise3339 said...

kak ja keno hire pekerja lg nih, br la tok letih sgt n leh amik order byk lg..

Janna Wan Muhammad said...

hmm..tu la..I was thinking nak amek sorang lagi pekerja...

ami...yer..jadi, kalu nak kawin..buat la time ai bulih balik yer? misti ai buat kek kawin utk awop.