Thursday, June 24, 2010

Kek Tunang



Baru2 ni dapat order from Ciktgu Kustin untuk wat kek tunang 2 tingkat. Hmmm...dasat jugak, kek tunang pon dah 2 tingkat kan ? hehehe....ala...apa salah nyer....tema nya biru and putih. pastu Cikgu kustin reqeust nak guna fresh cream ....well, yela...guna fresh krim memang la sedap dari buter krim cuma tu la..roses tu aku wat guna butter krim sbb kalu nak wat roses guna fresh krim..aduhaiii....bertahun nak siap. Kek tu plak nak di bawa ke Sook...actually ke dalam lagi dari Sook tu.....dalam sejam lagi ikut jalan gravil.

Apa2 pon saya enjoy buat this 2 tier cake with fresh krim. Kek Bahagian atas Cikgu Kustin request kek span coklat, mana kala untuk kek bawah dia reqeust kek sponge strawberry and vanilla, layered with fresh cream and Strawberry jam. Yer..! Dengan saya awak boleh reqeust nak kek perasa apa pon utk kek kawin or tunang anda. Tak semestinya satu perasa jer.... : )



No comments: