Wednesday, March 17, 2010

HOt and Fresh Homemade Pizzas!









Selain dari pada buat kek saya juga buat and memang ambil tempahan pizza. Ada dua jenis topping yang saya sediakan :




Super Supreme : sosej,isi ayam,tomato, nenas, capsicum and bawang besar




Hawaiian Chicken : isi ayam dan nenas.



Kalau nak order, just call saya. For those around Keningau, no delivery charges ! hehehe. But make sure order awal sikit yer.....kalau boleh awal sehari. Bukan apa..pizza ni saya cuma buat bila ada order je. So, kalu tiba2 ada order yang dan2 tu jugak nak ambik...memang tak dapat lah.




Selain dari tu saya juga ada buat bread and buns. Macam2 bun la yang saya buat...


Sardin Bun




Sosej Bun




Custard Bun


and ada lagi beberapa jenis buns macam Mexican Bun, Mini Pizza Bun and Sweet Bun. Bread loaf pon saya buat jugak. But semua tu di buat jika ada order sahaja. So kalu agak2 nak...boleh order dengan saya (014-5691618). InsyaAllah Halal.....

1 comment:

E Z. said...

ah.. kakk.. amboi.. siap ada box.. jgn main... :)