Friday, January 23, 2009

Tempahan Dari Isnani (SMK Bingkor)

Kek ni adalah tempahan dari Isnani (SMK Bingkor) ,cikgu skolah sama ngan my hubby. Kek ni dia nak wat balik kampung dia kat Lahad Datu. Dia nak kek coklat kukus, topped with whipped cream. Hiasan dia kata tak kisah....so pening la jugak aku pikir nak hias cemaner...last2 aku wat camni je....tengkiu Nani for your order, lenkali leh order lagi.



3 comments:

iena hamdi said...

wa.. very the cun... akak iena nak order satu gak...

FaRrA DeeN said...

Cantik. Simple aje. Ok la tu. :) Blh blaja eks..?? Hehe..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

iena: alahai...kalu dekat2 bulih jer....tader hal.

farradeen: tima kasih..saya ni pom masih byk kena bajar...tingin nak masuk kelas deco2 kek nih...