Thursday, August 18, 2011

Barbie Doll Cake



Salam semua....

Semalam birthday anak sulung saya yang ke-10. Dia request nak kek barbie doll kaler pink. Nak kek fondant lagi tu....Gigih la saya membuat nya. Last2 dah tak larat saya buat simple je.....boleh ...tu pon dia dah happy banget. Hehehe....

Jadi ini lah hasilnya......


Boleh laa...janji anak happy ... :)


Selain dari tu saya juga ada buat kek2 ni ......


1) Kek Tiramisu ,order from Connie.



2) Yam Cake, order from Ina my friend.


Sunday, August 14, 2011

Hi !



Salam sejahtera semua....

Memang agak lama saya tak update blog kan ? Bulan puasa ni saya agak sibuk. Sibuk berniaga di Mini Bazaar RAmadhan. Memang saban tahun tiap kalu Ramadhan menjelma saya akan berniaga Ayam Percik dan sedikit kuih muih di Mini Bazaar Ramadhan, Taman Luagan. Have been doing this since 2004 lagi. So bila tak berniaga tu...lain macam pulak rasa. Tempahan kek sepanjang puasa ni agak perlahan...tapi tetap ada. Cuma tidak serancak bulan lain lah.

Untuk tidak membuatkan blog ni di pandang sepi...saya letak kan dua keping gambar kek yang saya terima tempahan untuk hari ni..... :)