Friday, September 24, 2010

Wedding Cake

Asal tiba cuti sekolah...musim raya ramai la yang naik pelamin. Saya pon ada jugak terima beberapa order untuk buat wedding cake. Seawal hari raya kedua saya dah kena masuk kerja...heheeh..pasla ada orang nak kek kawin pada hari raya ke-3...nak buat macam mana kan ? Rezeki jangan di tolak.



1) Order from Faradila of SMK Keningau, dia mintak kek 7 tingkat sebenarnya..tp dalam gambar ni sempat amek 4 biji je...hehehe...sebab dia mintak kek coklat moist dan kek black forest..dengan fresh cream..jadi terpaksa la saya buat berperingkat2 sbb peti ais tak muat kan...hehehe....bunga plak Fara mintak letak bunga plastik jer...harap Fara suka dengan kek nya.






2) Order from Beatrice from Bingkor...



4-tiered wedding cake




Beatrice juga mintak buat kek butter and potong kecik as a door gift utk tetamu sebanyak 200kotak.

Thursday, September 23, 2010

Cake lagi.

Lama dah tak update gambar...heheeh....





Mickey Mouse Cake - Kek Coklat Moist 2kg.






Durian Cake 1/2kg.

Wednesday, September 1, 2010

My 1st Barbie Doll Cake


Yer..tak penah2 buat barbie doll cake sekali dapat order...jadi saya pon terima lah. Bila lagi nak cuba kan ? order ni from Hazeline of Bunsit untuk anak buah dia yang berumur sebulan. Yer ! You read it right...sebulan ! Harap2 hazeline suka la dengan kek nya yer....