Wednesday, March 17, 2010

HOt and Fresh Homemade Pizzas!









Selain dari pada buat kek saya juga buat and memang ambil tempahan pizza. Ada dua jenis topping yang saya sediakan :




Super Supreme : sosej,isi ayam,tomato, nenas, capsicum and bawang besar




Hawaiian Chicken : isi ayam dan nenas.



Kalau nak order, just call saya. For those around Keningau, no delivery charges ! hehehe. But make sure order awal sikit yer.....kalau boleh awal sehari. Bukan apa..pizza ni saya cuma buat bila ada order je. So, kalu tiba2 ada order yang dan2 tu jugak nak ambik...memang tak dapat lah.




Selain dari tu saya juga ada buat bread and buns. Macam2 bun la yang saya buat...


Sardin Bun




Sosej Bun




Custard Bun


and ada lagi beberapa jenis buns macam Mexican Bun, Mini Pizza Bun and Sweet Bun. Bread loaf pon saya buat jugak. But semua tu di buat jika ada order sahaja. So kalu agak2 nak...boleh order dengan saya (014-5691618). InsyaAllah Halal.....

Tuesday, March 9, 2010

=)

Kita tak yah citer panjang la yer...terus ngan gambar2..


1) Order from Cikgu Syuhada for her friend


Choc Moist Cake 1kg and Pizza 2 biji (gmbr pizza tak der,heheeh)




2) Repeat order from Cikgu Sharifah



Choc Moist Cake 1/2kg




White Choc Cake 1/2kg



Vanilla Sponge Cake with buttercream 1/2kg




3) Order from Cikgu....err tak tahu nama dia...Cikgu of SK Bunsit


Yam Cake 1kg



4) Order from Nicole for her son


White Choc Cake 1/2kg




5) Orde from....err..tak tahu gak....tp kawan Stanis yg selalu order ngan saya tu...hehehe


White Choc Cake 1/2kg



6) Order from Cikgu Ahinan of SK Pasir Puteh



New York Cheesecake 1kg