Friday, November 20, 2009

Announcement

Janna's Homemade Bakery will be closed for operation from 25/11 until 23/12 since I'll be flying back to my hometown.

Should you need to make orders please do so before 24/11 and/or after 23/12.
I'm really sorry for the inconveniences .
Thank You.

More cakes

Alhamdulillah, my business bertambah baik. order boleh kata tiap2 hari ada. Syukur alhamdulillah.
Dah hujung2 musim persekolahan ni memang banyak sekolah2 yg buat jamuan akhir tahun untuk kelas dan juga untuk sekolah. So banyak jugak la saya dapat order2 untuk jamuan2 ni. Banyak jugak gambar2 yg saya ambik tp kalau nak letak semua nanti korang sumer mabuk gambar kek la pulak,ekeekek....so enjoy jela tengok gambar2 kek yg saya sempat upload ni.....



Order from my neighbour Jun of SMK Keningau 2 :



Order Pizza pon banyak dapat, Alhamdulillah....setakat ni ramai yang suka dengan my pizza :)




Orde from Dilla of SM St Francis Xavier :

Blueberry Cake (1kg)



Order from Mdm Saimah Guka of SMK Bingkor :

Vanilla Cream Cheese Cake 1kg



Black Forest (1kg)


Chocolate Moist Cake (1kg)




Order from Pn. Ramlah of SMK Keningau:

Chocolate Moist Cake (1kg)



Order from Miss Isnaningsih for makan kat skolah :

Chocolate Moist Cake (1/2kg)







Ni la kek yang paling besar saya pernah buat....kek seberat 3kg dan berukuran 11" x 22" yang ditempah oleh SMK GUNSANAD, Keningau, sempena majlis makan makan tahunan diaorang. Kek tu ialah kek span orange with cream cheese filling perasa oren jugak. Sedap kek neh....heheeh... masuk lif tekan sendiri la pulak. Terima kasih kepada SMK Gunsanad yg sudi tempah ngan saya. Walau pon penat dan mencabar nak decorate kek sebesar nih, tp saya puas hati.

Thursday, November 12, 2009

Latest orders

Ni antara order2 terbaru yg aku wat.....tima kasih pada semua yg sudi order yer..kalu ada apa2 yg tak suka ker....tak puas hati ker let me know okay...komen2 yang membina sangat2 di alu2kan....

Order from Kak Min ( my neighbour and regular customer) of SMK Keningau , 5 biji kek coklat simple






Cotton Soft Cheesecake



Order from Kak As of Taman Juta for his son's birthday


Chocolate Moist Cake, 1kg

Friday, November 6, 2009

Character Cakes

Aku banyak betul terima order untuk wat character cakes. Walaupon susah and leceh gak nak melukis2 ni tapi aku suker sebab this is like a challenge to me. These are a few cakes yang aku buat for the past 2 weeks

Order from ......member kepada jiran sebelah rumah of Tambunan...hehehe.... :

Durian Cake (1/2kg)


Order from Kak Sharifah of SMK Bingkor


Vanilla Cupcakes



Heart Shaped Chocolate Moist Cake (1kg)



Order from Bibi of Taman Adika :


Upin Ipin Blueberry Cake (1kg)




Order from Maslisah of SMK Bingkor untuk tunang tersayang:


Arsenal Durian Cake (1/2kg)



Order from Mr.Md Si of Taman Luagan for his son:


Blueberry Cake (1kg)