Sunday, October 21, 2012

3D Cakes

Baru2 ni ada sahabat saya minta saya buatkan kek bertemakan game Plant Vs Zombie. Lama dah anak dia bagitahu nak kek macam tu. So bila sampai masa nya saya pon buat lah. Saya bukan la pandai sangat tapi saya sanggup cuba. Hehehe...So hasilnya macam kat bawah ni la...ok ke ? Macam simple je kan ? Tapi boleh laaa....










Kek yang kat bawah ni pulak ada kawan minta buatkan kek bentuk handphone Samsung Galaxy SIII tu...this is the best that I could do....ada rupa macam S3 tak ? eheheh....