Saturday, December 25, 2010

I'm back!





Salam semua.....I'm back! Miss me? hehehe...and I'm taking orders now. Actually, masa masih di kampung lagi saya dah amek order. Order untuk X'Mas, untuk wedding......belum sampai Keningau lagi my regular customer dah telefon dan sms tanya bila nak balik.....ni la yang buat saya sayang sangat dengan customer2 saya. Mekasih semua....so..balik2 jer....sampai Keningau tak sempat nak rehat2, terus masuk ofis sebab dah ada order menanti...alhamdulillah.....



1) Order from Sairah..a barbie doll cake for her daughter's birthday....thanx Sairah.


Barbie Doll Cake 1kg (butter cake)



2) Order from my friend Beatrice untuk birthday Ayah dia yang ke 71, thanx Beatrice.



Chocolate Indulgence 1.5kg




3) Ini pula order from my regular customer jugak, Patricia of SMK Sook she requested for 90 pieces of cupcakes special for Christmas. Deco tu Pat yang personally request...siap bawak buku lagi ...hehehe, mekasih Pat.


90 pieces of Apple Cinnamon Cupcakes

Wednesday, December 22, 2010

Attention

Attention to all my dearest customers in Sabah

Janna's Homemade Bakery will be closed for orders starting from :

24th November 2010 until 23rd of December.

I'll be away for my annual balik kampung holiday.
I'm really sorry for all the inconvenience .
But don't worry.....I'll be taking orders again by 24th December....

I'll be in :

Port Klang from 26/11/2010 - 5/12/2010

Kota Bharu from 6/12/2010- 21/12/2010


(this is a sticky post, please srcoll down for latest entry)